BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

We zijn compleet!

Compleet

Hoe kunnen we de maand augustus beter beginnen dan met de bekendmaking van ons super team?!

We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat onze internationale toppers Mark Caljouw en Robin Tabeling nog een seizoen met ons zullen strijden voor de titel landskampioen. En niet alleen heeft Mark zijn contract verlengd, hij heeft ook niemand minder dan zijn vriendin Line Kjærsfeldt zo enthousiast gemaakt over zijn cluppie dat zij komend seizoen ook graag voor ons vlaggenschip uitkomt. Voor wie Line niet kent, zij is een Deense singlespeelster die nu de 16e plek op de wereldranking bezit.

Naast Line is onze eigen DKC-topper Charissa Kuiper toegevoegd aan de basis van ons eerste team. Charissa heeft afgelopen seizoen zeker haar meerwaarde laten zien, waarmee ze een terechte vaste plek in het team van coach Dennis van Daalen de Jel heeft verdiend. De derde dame is de tweede nieuwe aanwinst, namelijk Ieva Pope. Ieva is overgekomen van Van Zijderveld, dus ze heeft de nodige ervaring op Eredivisie niveau.

Naast Robin en Mark hebben we een hele brede herenselectie voor ons sterrenteam. De vaste krachten Michiel Kruijt en Thomas Wijers hebben gelukkig ook besloten nog een seizoen door te gaan. Daarnaast heeft Gijs Duijs na meerdere invalbeurten de afgelopen seizoen ook zijn basisplek verdiend in ons eerste. Onze herenselectie wordt gecomplementeerd door Tom Blinde die DKC heeft verkozen boven zijn oude club TFS Barendrecht.

Onze internationale topspelers zullen zeker in het Olympische jaar vaak afwezig zijn om de nodige punten binnen te sprokkelen, waardoor er bij de dames mogelijkheden zijn voor de youngsters uit het tweede team om zich te bewijzen.

Het zal vast en zeker een mooi seizoen worden waarbij we uiteraard weer een gooi gaan doen naar het kampioenschap.

DKC, TREK JE BEEN OP EN DOE DE OOIEVAAR!