BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 02

NC Week 14

Afgelopen weekend speelde ons tweede team thuis tegen het derde van BC Duinwijck. De dubbels gingen allebei naar DKC, want in de herendubbel bleken Dennis en Thomas te sterk voor de tegenpartij en in de damesdubbel wisten Demi en Jessica de derde set naar zich toe te trekken. Dennis en Demi wisten de voorsprong te vergroten door hun singels te winnen, waardoor de tussenstand al 4-0 voor DKC werd. De tweede herenenkel ging naar Duinwijck, maar Chloë wist daarna nog haar enkel te winnen. Thomas en Iris wonnen de eerste mix en maakten daarmee het laatste punt voor DKC. De eindstand werd dus 6-2 in het voordeel van DKC.


 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC 2 16/3 1ste
2 DKC 6 5/1 4de
3 DKC 7 9/2 5de

DKC 6 speelde dit weekend pas hun eerste wedstrijd. Ons 4e divisie team speelde thuis tegen BC Limes 3. De dubbels gingen gelijk op, want waar de heren in drie sets verloren, wisten de dames in twee sets te winnen. Tijdens de singels waren de rollen omgedraaid, want Thomas en Yannick wonnen hun singels, maar Corien en Sanne lukte dit niet. Met een tussenstand van 3-3 ging team 6 de mixdubbels in. Zowel koppel Thomas/Ilse, als koppel Yannick/Corien, hadden 3 sets nodig om de partijen te winnen. De eindstand van 5-3 betekende een overwinning voor DKC.

Na een wat minder mooi begin aan het seizoen wist team 4 zich in eigen huis te herpakken. Ze speelden gelijk tegen het eerste team van BC Limes. Teun en Walter wonnen de herendubbel en Karlijn en Mara wonnen de damesdubbel. In de singel wist echter alleen Teun een punt te pakken waardoor de tussenstand 3-3 werd. Walter en Mara verloren hun mix in een spannende 3-setter, maar Karlijn en Teun wisten een nederlaag te voorkomen door hun mix in twee sets te winnen.

Voor DKC 3 was dit een matig weekend. Het eerste team van BC Invictus bleek in de tweede divisie een maatje te groot voor team 3. Alleen Demi wist haar singel te winnen, waardoor de eindstand 7-1 in het voordeel van Invictus werd. Hopelijk kan team 3 in eigen huis revanche nemen.

Naast team 4 speelde ook ons zevende team gelijkspel deze ronde. DKC 7 speelde donderdagavond uit tegen het derde team van BC Mix. In de vijfde divisie wisten Chengji en Steef wederom hun dubbel te winnen. Ook de damesdubbel ging naar DKC, dankzij Cindy en Marieke. Chengji won zijn singel en Cindy en Stijn wonnen het laatste punt voor DKC met hun mix.

Team 5 verloor zondag met een score van 5-3 tegen het derde team van BC Drop Shot. Vooral voor Jelle was het een goede wedstrijd want hij was bij alle drie de punten betrokken. Jelle en Tommy wonnen de herendubbel, en daarmee het eerste punt, in twee sets. Daarna wist Jelle op overtuigende wijze zijn singel te winnen. Het laatste punt voor DKC werd in de mix bemachtigd door Jelle en Imre.