BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 03

NC Week 14

Team 2 had zaterdagavond een zware partij tegen het sterke tweede team van BV Almere. Daan, Kevin en Youri vielen in nadat zij al een wedstrijd van hun eigen team achter de rug hadden. Kiona en Iris wisten als enigen een punt voor DKC te pakken door hun dubbel in 3 sets te winnen. De eindstand werd dus 7-1 voor Almere.


 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC 2 17/4 2de
2 DKC 6 9/2 3de
3 M 1 8/2 6de

DKC 3 speelde de middag ervoor thuis in het Hogeveld. Zij troffen daar het vijfde team van BV Almere. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. DKC won de damesdubbel met Imre en Demi. Vervolgens won Demi ook haar singel en haar mix met Kevin. Het vierde punt werd door Youri en Imre bemachtigd.

Team 4 speelde zaterdag uit tegen BC Duinwijck. Het zevende van Duinwijck bleek net iets te sterk voor ons vierde team, want de uitslag werd 5-3 in het voordeel van de Haarlemmers. Teun en Mara wonnen hun singels allebei in twee sets. Daarna wisten zij samen hun mix ook in tweeën te winnen.

DKC 5 speelde thuis tegen het eerste team van BCRS. Deze wedstrijd in de derde divisie eindigde in een gelijkspel. Robbert en Ruben maakten het eerste punt door de herendubbel te winnen. Daarna vielen er drie punten voor de tegenpartij. DKC kwam echter sterk terug want Tommy en Claudia wonnen hun singels en trokken de stand daarmee gelijk. Tommy en Claudia pakten het laatste punt met hun mix.

Team 6 speelde zondagochtend uit tegen het tweede team van BC Nieuwerkerk. Thomas en Yannick wonnen de herendubbel in twee sets en stelden daarmee het eerste punt veilig. Thomas won zijn singel in twee sets en Yannick wist dit even later ook voor elkaar te krijgen. Het vierde en laatste punt voor DKC werd gemaakt door Thomas en Ilse.

Tot slot had Team 7 een loodzware partij in eigen huis. Het derde team van BC Delft bleek in de vijfde divisie te sterk voor de DKC’ers. De eindstand werd dan ook 8-0 in het voordeel van BC Delft. Team 7 staat momenteel zesde in de poule dus hopelijk kunnen zij in de komende wedstrijden weer een paar plaatsen omhoog klimmen.