BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 04

NC Week 14

Het mannenteam van DKC heeft zaterdag een flinke overwinning behaald. Zij waren te sterk voor het mannenteam van SV Sparta en wonnen de wedstrijd met 8-0. Hierdoor is het mannenteam naar de derde plaats in de poule geschoten en tevens naar de eerste plaats in het DKC klassement.


 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 16/3 3de
2 DKC 2 26/6 4de
3 DKC 6 11/3 5de

Team 2 had het druk dit weekend want zij moesten twee wedstrijden spelen. De wedstrijden hadden verschillende resultaten, want zaterdag werd er in eigen huis met 6-2 gewonnen van het tweede van TFS, maar zondag eindigde de wedstrijd tegen het tweede team van BV Hoorn in een 5-3 nederlaag.

DKC 3 speelde zaterdag uit tegen BV van Zijderveld. De mannendubbel ging naar de tegenstanders, maar Maaike en Demi wisten de damesdubbel te winnen. Maaike won vervolgens haar singel in drie sets tegen oud-DKC’er Kyra. Ook Kevin en Demi wonnen hun singels waardoor de tussenstand 4-2 voor DKC werd. De mixen gingen allebei naar de tegenstander en de wedstrijd eindigde hierdoor in een gelijkspel.

Team 4 speelde zaterdag thuis in het Hogeveld. Zij verloren hun wedstrijd in de derde divisie van het tweede team van BC Drop Shot. De stadgenoten bleken die dag een te sterke tegenstander, want DKC verloor met een stand van 6-2. Mara en Imre behaalden het eerste punt met de damesdubbel en Teun en Imre behaalde het tweede en laatste punt voor DKC door hun mix te winnen.

DKC 5 speelde uit tegen het derde team van TFS. De overwinning ging naar TFS met een score van 5 tegen 3. Robbert en Tommy wonnen de herendubbel en daarmee het eerste punt. Helaas wist alleen Tommy zijn singel te winnen. Het laatste punt voor DKC werd in de mix behaald door Imre en Robbert.

Team 6 speelde zaterdagmiddag thuis tegen het derde team van BC Schollevaar. DKC keek met alleen nog de mixen te gaan tegen een achterstand van 0 tegen 6. Gelukkig wisten Ilse en Thomas hun mix te winnen. Ook Jan-Willem en Sanne wonnen hun mix waardoor de wedstrijd na één 2-setter en zeven spannende 3-setters eindigde in een 6-2 verlies voor DKC.

DKC 7 speelde vrijdagavond uit tegen het tweede van BC Quintus. Deze wedstrijd in de vijfde divisie eindigde in een overwinning voor DKC. Steef en Chengji wonnen de herendubbel. Chengji, Stijn en Marieke wonnen hun singels en tot slot wonnen Stijn en Cindy hun mix. De eindstand dus 5 tegen 3 voor DKC.