BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 05

NC Week 14

Team 7 heeft afgelopen weekend een flinke overwinning behaald. Zij speelden thuis in het Hogeveld tegen het tweede van BC Maassluis. Team 7 won op een singel na alle wedstrijden en hield aan deze dag dus 7 punten over. Na deze wedstrijd staat DKC 7 op de vierde plaats in de poule. Team 7 is met deze wedstrijd ook doorgedrongen tot de top 3 van het team klassement.


DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 19/4 5de
2 DKC 2 31/7 4de
3 DKC 7 21/5 4de

Team 3 speelde zaterdag thuis tegen het eerste team van BV DEO. Daan en Youri maakten het eerste punt door de dubbel te winnen. Hierop volgden een aantal winstpartijen voor DEO, totdat Demi haar singel won. Tot slot wisten Daan en Demi nog een mix te winnen. De eindstand dus 5-3 voor DEO.

DKC M1 speelde afgelopen weekend ook thuis., waar zij het mannenteam van Conquesto troffen. Patrick en Josha wonnen de eerste dubbel en dit was tevens de laatste dubbel die DKC won. Patrick won de eerste singel en Josha de tweede. De stand werd 5-3 in het voordeel van Conquesto.

Team 6 speelde vrijdag uit in Leiden, waar zij tegen het eerste team van BC Veglo speelden. Ilse en Sanne maakten het eerste punt met de damesdubbel. Thomas won de eerste mannensingel in een spannende 3-setter. Ilse won op vergelijkbare wijze de damessingel. Sanne wist de tweede damessingel te winnen, maar daar hield het nog niet op. DKC wist ook twee punten te pakken met de mixen. Thomas en Ilse wonnen de eerste mix en Bert en Sanne wonnen de tweede.

DKC 4 speelde zondag uit tegen het eerste team van BC Delft. Walter en Teun wonnen de herendubbel en Karlijn en Demi wonnen de damesdubbel. Tijdens de singels wist DKC door te zetten, want Demi, Teun en Mara wonnen hun singel. Het laatste punt voor DKC werd tijdens de tweede mix behaald met dank aan Teun en Mara. De wedstrijd eindigde dus in een 6-2 overwinning voor DKC.

Team 5 had een zware tegenstander aan het tweede team van BC Astrix. DKC verloor deze thuiswedstrijd met 7-1. Het punt werd gescoord in de tweede damesenkel door Claudia. Team 5 staat momenteel laatste in de poule. Hopelijk kunnen ze in de komende wedstrijden nog een paar plekjes omhoog klimmen.