BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Eerste helft najaarscompetitie

NC Week 14

Team 1 is klaar met de eerste ronde maar ook voor de andere teams zit de eerste helft van de competitie erop; een mooi moment dus om de balans op te maken.

Team 2, bestaande uit Andy, Greg, Jessica, Kiona, Demi B., Chloë en Iris staat op een veilige vijfde plaats. Hun poule bestaat uit 10 teams, dus plek 5 is de mooie middenmoot. Misschien is het iets te vroeg om uitspraken erover te doen, maar ze lijken al behoorlijk veilig voor handhaving.
 

Demi R., Maaike, Youri, Kevin en Daan vertegenwoordigen dit jaar ons derde team. Na een ietwat stroeve start door afwezigheid van Maaike, lijken ze nu steeds een beetje naar boven te klimmen. Ze hebben met 2 andere teams tot nu toe 27 punten gehaald, met een klein gaatje tussen hen en de nummer 7.

Team 4 staat na de eerste helft op plek 5. Teun, Walter, Karlijn en Mara moesten in het begin even wennen aan elkaar, maar de laatste drie wedstrijden hebben ze wel weten te winnen. Hopelijk zetten ze deze winnende reeks door en kunnen ze nog een klein stapje naar boven maken.

Voor team 5 wordt het de tweede helft strijden, zij staan namelijk laatste in de poule. Heel erg zorgen maken Jelle, Robbert, Denis, Ruben, Tommy, Karen, Claudia en Imre zich nog niet; vorig weekend hebben ze namelijk nog met 6-2 gewonnen van de (oude) nummer 1 uit de poule. Veerle is ingevlogen om wat punten binnen te halen, dus waarschijnlijk gaat het ook met team 5 nog goedkomen.

Team 6 bestaat dit seizoen uit Yannick, Jan-Willem, Bert, Thomas, Ilse en Sanne. 3 keer gewonnen, een keer gelijk en een keer verloren, waardoor team 6 een mooie hoge middenmoot te pakken heeft tot nu toe; met 26 punten op de vierde plek, met één punt verschil tussen zowel hen en plek 3 en hen en plek 5. Als zij zo doorgaan, hoeven ze zich nergens zorgen over te maken en zullen zij lekker handhaven in de vierde divisie.

Stijn, Steef, Chengji, Marieke, Tess en Cindy vormen dit seizoen team 7. Zij staan na de eerste helft ook op plek 4 in de poule en dit lijkt een plek om vast te kunnen houden. Het gat tussen plek 1 t/m 3 lijkt al te groot, maar naar onder toe lijken ze ook al redelijk stabiel en hoeven zij zich geen zorgen te maken om degradatie.

Ons laatste team, het herenteam, bestaat uit Patrick, Josha, Gert-Jan en Hoogie. Deze toppers staan redelijk dik bovenaan in hun poule en zij lijken dus op een kampioenschap af te gaan. Een mooi doel, alleen Hoogkarspel kan met een wedstrijd minder hen nu nog inhalen. Zaak dus om Hoogkarspel op 1 december weg te slaan. Aanmoediging hierbij is altijd welkom!

Mocht je het leuk vinden om een keer te komen kijken, 30 november staan de eerste thuiswedstrijden weer op het programma. De reguliere wedstrijden beginnen altijd om 14.30uur. Aanmoedigingen zijn altijd heel leuk en erg welkom, dus hopelijk tot snel in de hal!