BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2019/2020 ronde 13

ThuisWeek13

DKC 3 haalde dit weekend een mooie overwinning op het eerste team van Conquesto. Deze wedstrijd in de tweede divisie begon met de herendubbel. Deze ging helaas naar Conquesto, maar de dames wisten in de dubbel wel een punt te pakken. Tijdens de singels gingen drie punten naar DKC, want Maaike, Youri en Mara wonnen hun partijen. De mixen gingen gelijk op, want de eerste ging dankzij Youri en Mara naar DKC, maar de tweede ging naar de tegenstander. De eindstand werd dus 5-3 in het voordeel van DKC.

 

DKC Top teamklasssement 2019/2020

# Team Punten Plaats poule
1 DKC M1 62/11 1e
2 DKC 4 52/13 4de
3 DKC 3 52/13 5de

Team 2 speelde dit weekend thuis in het Hogeveld. Van het team zelf konden er geen heren bij zijn, dus er werd met twee invallers gespeeld. Desondanks pakte DKC deze wedstrijd 4 punten. Het eerste punt werd door Jessica en Demi vergaard in de damesdubbel. Het tweede punt kwam van Jelle, die zijn herenenkel won. Ook Jessica en Demi wonnen hun partijen tijdens de enkelspelen. Tijdens de gemengd dubbels pakte DKC helaas geen punten meer.

Naast team 3 heeft ook team 4 dit weekend met 5-3 van Conquesto gewonnen. Mara en Karlijn wonnen de damesdubbel en pakte daarmee het eerste punt. Tijdens de singels wonnen Walter, Mara en Karlijn hun partijen. Het laatste punt van de wedstrijd ging met dank aan Teun en Karlijn naar DKC.

DKC 5 speelde dit weekend uit tegen de koploper van de poule. Na een lange reeks van overwinningen en gelijkspelen, wisten de spelers van team 5 deze wedstrijd geen enkele partij te winnen. Ondanks deze 8-0 nederlaag staat team 5 gelukkig nog wel op de 5e plaats en dus redelijk veilig.

Team 6 speelde thuis tegen de nummer 2 van de poule. Tijdens de dubbels wist DKC helaas geen punten te behalen en tijdens de singels kon alleen Yannick zijn partij winnen. Tijdens de gemend dubbels waren de spelers van team 6 echter oppermachtig, want beide partijen gingen naar DKC. Team 6 moest dus genoegen nemen met 3 punten deze wedstrijd

Ook DKC 7 nam het deze week op tegen de nummer 2 van hun poule. Ze wisten tegen het eerste team van BC Randstad helaas geen enkele partij te winnen. Gelukkig staat team 7 nog ver boven de nummer 7 en 8 van de poule dus handhaven gaat waarschijnlijk wel lukken.

Ons herenteam heeft dit weekend weer met 8-0 gewonnen. Deze overwinning in het Hogeveld bracht hen naar de eerste plaats in de poule. Met nog één wedstrijd te gaan is het kampioenschap binnen handbereik. Hopelijk lukt het onze heren om de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.