BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

RJC Velo

RJC Velo

Dit weekend is de laatste ronde van het RJC gespeeld. We mogen trots zijn op de spelers, want behalve het spelen van mooie en spannende wedstrijden hebben ze ook meerdere prijzen mee naar huis genomen.

Pieter en Lex hebben de eerste prijs op de gemengd dubbel mee naar huis. Zij namen het op tegen het bijna onverslaanbare duo Navya en Nihal, maar wisten met een derde set de wedstrijd in hun voordeel te beslissen.

Aditya nam de tweede prijs mee in de categorie jongens enkel U17. In de beslissende derde set redde hij het net niet met een stand van 20-22.

Voor de jongens dubbel U17 was het duo Luke en Aditya te sterk voor de tegenstander en lieten zij zien, dat deze twee vrienden op de baan vandaag onverslaanbaar waren.

Dion wist samen met Jason de tweede prijs te behalen bij de jongens dubbel U15.

Sem nam net als Aditya twee prijzen mee naar huis. In een zinderende finale redde ze het helaas net niet tegen Dominique, maar wat hebben ze samen gezorgd voor spanning langs het veld. Ook bij de meisjes dubbel U17 is ze tweede geworden. Een mooie prestatie waar ze trost op mag zijn.

Behalve de prijzen voor dit weekend zijn ook de prijzen voor de prestaties op alle RJC-toernooien uitgedeeld.

Pieter is bij de jongens U13 2e geworden en Luke heeft laten zien, dat hij dit seizoen de beste was in de categorie jongens U17.

We kijken terug op een mooi RJC waar we met veel spelers naar toe zijn gegaan. Er is gewonnen, verloren, gelachen en soms gehuild. Vooral bewondering voor de betrokkenheid van de spelers naar elkaar. Kijken bij elkaar, coachen als het nodig was, aanmoedigen en elkaar steunen bij een verloren partij. We hopen dat Aditya, Varun, Dion, Sem , Luke, Tess, Lex, Pieter, Patrick, Ved, Max, Ioannis, Lieve en Elijah er volgend jaar weer bij zijn. En natuurlijk vele andere DKC-ers. Het RJC is open voor alle spelers en ideaal om wedstrijdervaring op te doen.

Bradley en Annie bedankt voor de coaching.