BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Anneke's verslag van Van Zijderveld - DKC

Gezellig met zijn allen op weg naar Amstelveen om daar voor de wedstrijd een hapje pasta te eten. Ook team 3 was daar aanwezig dus een gezellige grote groep.

Om zes uur klaar voor de heren en damesdubbel: Ruben en Robbert gingen goed van start (beter dan vorige week) maar maakten in de tweede set iets te veel foutjes. Hun commentaar na de wedstrijd: "We zien lichtpunten". De dames gingen helemaal goed van start en stonden in de eerste set voor met 11/8, helaas kregen de dames van Van Zijderveld goede aanwijzingen van hun coach en gingen ze wat aanvallender spelen, hier konden onze dames niet tegenop en gingen daardoor te gespannen spelen. Commentaar van de dames na de wedstrijd: wij konden helaas niet meer onder de druk uitkomen.

Toen de eerste heren en damessingle: helaas was Lester een maatje te groot voor Bouke, die toch nog wel kans zag om aan het eind van de wedstrijd een paar mooie punten te maken. Bouke was zelf helemaal niet tevreden, zijn commentaar: vergeleken met vorige week had ik nu een Rubentje! Ook Tak Ling kon niet het niveau van vorige week halen, ze was minder vast in haar slagen. Tak Ling gaf zichzelf een drie voor deze wedstrijd.

van_zijderveld_-_dkc___8-0_106Op de de tweede heren en damessingle: Ruben ging in de eerste set goed gelijk op tegen Hans van Os maar speelde misschien soms iets te ingewikkeld. Na een slechte start in de tweede set (8-2) kwam hij gelukkig weer goed op gang zodat de tussenstand toch nog 10/11 was. Helaas zakte hij na de pauze weer een beetje terug en ging teveel foutjes maken. Even leek het erop of het een derde set zou worden, helaas maar de volgende keer win je vast hoor Ruben!!! Het commentaar van Ruben na de wedstrijd: Het was erop maar niet erover. Kimberly was erg gespannen voor de wedstrijd, maar een massage van Veerle hielp wel. Zoals altijd ging Kim bloedje fanatiek de baan op en won de eerste set, dat zag er goed uit voor DKC. Helaas kon zij haar spel niet vasthouden en ging ook zij teveel foutjes maken. Dit was ook haar commentaar na afloop van deze wedstrijd.

De laatste kans op een puntje moest dus uit de gemengd dubbels komen! Oef dat zal niet meevallen tegen zeer geroutineerde spelers als Georgy van Soerland en Norbert van Barneveld. In de tweede mix was Lester natuurlijk ook weer van de partij en bleek ook hier wel een maatje te groot te zijn voor DKC. Tak Ling en Bouke speelde echt een voortreffelijke wedstrijd en wisten er nog een driesetter uit te halen. Zelf waren ze minder tevreden en hun commentaar was dus ook: K......niet zo goed.

Nu de teammanagers hebben best van jullie genoten hoor en zien zeker mogelijkheden voor de wedstrijd tegen The Flying Shuttle 57.

Bedankt voor jullie inzet.

Ook Roy was niet ontevreden, hij vond dat iedereen zijn/haar best heeft gedaan. Tegen clubs als deze is het voor DKC punten sprokkelen en dat lukt niet iedere week. Hij geeft aan vooral plezier in het spelletje te blijven houden, het is je hobby niet je beroep.