BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Overlijden Gerard van Zundert

Covid19

Beste DKC-ers en andere betrokkenen,

Dit weekend kregen we helaas het trieste bericht dat Gerard van Zundert, oud-voorzitter van VELO en ook bij Dunlop-DKC een graag geziene badmintonvriend, is overleden. Tijdens het voorzitterschap van Gerard zijn de banden tussen VELO en Dunlop-DKC sterk aangehaald en is er naast de gezonde sportieve concurrentie ook een sterke vriendschapsband gegroeid.

Gerard en zijn vrouw Joke waren, als VELO niet thuis speelde, vaak ook in Sporthal Hogeveld te vinden bij de thuiswedstrijden van Dunlop-DKC. Naast dat ze dan met plezier naar de wedstrijden keken, waren ze ook in onze kantine graag geziene gasten en gesprekspartners. Daar genoten ze ook altijd van de heerlijke maaltijden en hartelijke ontvangst door onze chef-kok Patrick.

We denken met heel veel plezier en mooie herinneringen terug aan Gerard en hopen Joke te blijven ontmoeten bij DKC. Natuurlijk wensen we Joke, de familie en onze VELO badmintonvrienden veel sterkte.

 

Op de site van Velo: In memorie Gerard van Zundert

 

Voor belangstellenden die de afscheidsdienst bij willen wonen vraagt de familie i.v.m. corona contact op te nemen met Jade, danwel in te schrijven voor de livestream: Rouwkaart Gerard van Zundert