BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dennis

Covid19

Zoals bekend heeft Dennis van Daalen de Jel aangegeven na dit jaar te stoppen als hoofdtrainer van DKC. We danken hem voor de afgelopen jaren, waarin hij zich tot volle tevredenheid van eenieder met veel inzet en passie heeft ingezet als hoofdtrainer.

Met gepaste trots kunnen we inmiddels melden dat we Dennis Lens enthousiast hebben gevonden het stokje over te nemen. 24 juni hebben de spelers van team 1 en Dennis vast kennis gemaakt.

Dennis is natuurlijk geen onbekende in de badmintonwereld. Als speler heeft hij zijn sporen meer dan verdiend met 8 nationale titels in de mannendubbel en een optreden op de olympische spelen van 2000 in Sydney. Minder bekend is overigens dat hij in zijn jongere jaren ook een verdienstelijk singelaar was, waarvan een bronzen medaille op het EK jeugd in 1995 een mooi bewijs is.

Inmiddels heeft Dennis al 9 jaar een badmintonschool en heeft hij in de afgelopen periode bij bc Hoorn bewezen zijn ervaringen als speler goed over te kunnen brengen op de volgende generatie.

Wij kijken erg uit naar de samenwerking met Dennis en kunnen niet wachten op de start van het komende seizoen.

Dennis, welkom bij DKC en succes!