BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Een droevig bericht

Covid19

Een droevig bericht, uit de toespraak van onze voorzitter Hoo Gie Tan zaterdagavond 11/9/2021 ter gelegenheid van de start van de eredivisie 2021-2022.

Tot vanochtend had ik een andere speech in gedachten.

Een speech waarin we hoopvol aan een nieuw seizoen beginnen na een seizoen dat ellendig werd afgebroken door Corona.

Wat ik nog meer in gedachten had, bewaar ik voor een andere keer.

Tot vanochtend toen we het trieste bericht kregen dat onze voorzitter van de Technische commissie, Rick Verelzen, op 58 jarige leeftijd is overleden.

Rick speelde al sinds 1985 bij DKC en was een lid van verdienste van onze vereniging. Die titel heeft hij verdiend met zijn werk in de Technische Commissie

In 2016 werd hij weer voorzitter van de Technische Commissie en zette de lijnen uit, voerde gesprekken met onze leden die in de hoogste teams spelen en één van zijn laatste wapenfeiten was de aanstelling van Dennis Lens als nieuwe hoofdtrainer/coach.

Volgende week zouden we samen het mooie leven vieren met zijn vrouw Ineke en 2 zonen, Wessel en Freek, die dit jaar geslaagd zijn.

Het mocht helaas niet zo zijn.

Langzaam zinkt inmiddels in dat Rick afgelopen donderdagavond zijn laatste potje heeft gespeeld en om het persoonlijk te houden, het laatste potje tegen mij heeft gespeeld.

Vanzelfsprekend wenst DKC zijn familie, vrienden en de leden sterkte met dit verlies. Rust in vrede Rick.

Informatie over de afscheidsdienst van Rick staat hierboven op onze site.

Op de foto, Rick links boven in de TC van 2019.