BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Jeugdactiviteiten

Covid19

De Dunlop-DKC jeugd heeft de afgelopen periode zeker niet stil gezeten. Onder begeleiding van trainers en vernieuwde jeugdcommisie is er veel gebeurd.

Het bestuur is dan ook erg blij met de nieuwe bezeting van de jeugdbegeleiding. 

Jessica Huster heeft de functie van voorzitter van de JC op zich genomen en is tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 28 oktober aangetreden als bestuurslid voor de jeugd.

Ook heten we Cindy van der Werf, Jelle de Keijzer en Yannick Neeleman welkom als jeugd commissieleden. 

Zoals al gemeld was er bij de jeugd veel te doen de afgelopen weken, lees snel verder!

Dutch open

In het eerste weekend van de herfstvakantie zijn we met een aantal jeugdleden naar de Dutch open geweest. Daar hebben de jeugdleden een leerzame clinic gehad van Nederlandse toppers, spannende wedstrijden gezien en natuurlijk veel handtekeningen verzameld! Nog even nagenieten? Klik voor de foto's van ons uitje naar de Dutch open: Hier

Toernooien

In het weekend daarna waren er twee toernooien waar DKC goed vertegenwoordigd was: RJC BC Mix en JM Amersfoort. Zo deden Elijah, Vidhi, Lex, Sem en Vincent mee aan het RJC BC Mix. Sem won de meisjesenkel J3 op dit toernooi. Aan JM Amersfoort deden Patrick, Pieter, Dion, Varun, Luke en Chloe mee. Chloe won de meisjesenkel onder de 15 jaar. Gefeliciteerd Sem en Chloe!

BC Delft Bamito's FUNdag

Op zondag 24 oktober werden de eerste Bamito's FUNdagen in het land gehouden. Tijdens Bamito's FUNdagen leren kinderen door middel van leuke spelvormen samenwerken met het team en hun trainingsmaatjes. Een grote groep jonge jeugdspelers van DKC deden mee aan de FUNdag van BC Delft. Alle kinderen die meededen kregen na afloop van de FUNdag een welverdiende certificaat mee. Het was een zeer geslaagde ochtend! DKC gaat ook een FUNdag organiseren hierover krijgen jullie later meer informatie.

De jeugdcompetitie gaat dit weekend beginnen

Dit weekend gaat de jeugdcompetitie van start. Ons tweede jeugdteam speelt hun eerste wedstrijd thuis zaterdagmiddag om 14.30uur. Ook ons jongste team gaat zaterdag van start. Zij mogen uit tegen de Zeemeeuwen. De volgende dag speelt Jeugdteam 1 uit tegen Gouweslag. Ons derde team heeft nog een weekje vrij. Succes en veel plezier allemaal!