BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Corona update

Covid19 Beste DKC-ers en andere betrokkenen,

Afgelopen dinsdag heeft een Corona-persconferentie plaatsgevonden en daarbij zijn nieuwe maatregelen aangekondigd. Controle bij de wedstrijden van team 1 en toegang tot de kantine waren al maatregelen die waren getroffen.

Hier komt voor onze vereniging een belangrijke bij: Het controleren op het coronatoegangsbewijs bij Sportbeoefening op sportlocaties vanaf 18 jaar, en voor publiek bij amateursport. Dit geldt voor sporters en publiek in alle binnensportlocaties, inclusief sportkantines. Jeugd tot 18 jaar is hiervan uitgezonderd.

Als bestuur hebben we bij deze maatregel gemengde gevoelens en hebben we nagedacht hoe we deze kunnen handhaven. Echter na contact met de gemeente is het duidelijk geworden dat de gemeente de controle gaat uitvoeren. De controles door de gemeente worden uitgevoerd met ingang van zaterdag 6 november.

Dit betekent dat je bij de training, het vrijspelen en de competitie gecontroleerd wordt. Dit betekent ook dat als je niet bent gevaccineerd, je 24 uur van te voren moet laten testen, als je toch wil spelen. We begrijpen dat dit impact heeft voor de teams in de competitie, maar ook voor een ieder die lekker wil badmintonnen.

Heb je nog vragen, stel ze via de mail: bestuur@bcdkc.nl.