BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

November nieuwsbrief en Corona Update

Covid19Onze nieuwsbrief van november is verstuurd naar de leden. Heb je hem gemist? Zoek snel in je mail en/of spam box.

Hieronder een kopie van de Corona sectie. Deze is ook van belang voor onze gasten zeker als er chauffeurs bij zijn want die zijn zaterdag gewoon welkom in onze kantine mits gewapend met QR code.  Lees dus snel even bij!

 

De Corona perikelen hebben natuurlijk ook een enorme impact op onze club. Het positieve nieuws is dat we wel nog open zijn dus kom lekker spelen met je QR code! Ook de competities lopen gelukkig gewoon door. Helaas is publiek ook bij ons niet toegestaan op de tribune/zaal.

De kantine is op zaterdag gewoon open tot 20:00 uur, wel houden we ons uiteraard aan de Corona Regels: QR code en zitplaats zijn dus verplicht. Voor ouders die rijden voor onze (jonge) gasten wel zo fijn om te weten. Kom gezellig genieten van een drankje en/of hapje.

Zoals de meeste van jullie al gemerkt zullen hebben heeft de gemeente geregeld dat de Corona toegangscontrole voor de gebruikers van de hal professioneel geregeld is door een beveiligingsbedrijf. Als vereniging zijn we hier uiteraard heel blij mee. Vrijwilligers vinden voor deze megaklus met onze zaaltijden zou opzeker een heel lastige klus worden. Neem je QR code dus mee!

Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen! Het bestuur kan dit niet genoeg benadrukken, we willen het immers voor al onze leden leuk houden!