BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Corona Update n.a.v. 30 november

Covid19

Beste DKC'ers en andere betrokkenen,

Afgelopen dinsdag (30/11) heeft de bond besloten de competitie door te laten gaan binnen de richtlijnen van de overheid.

We begrijpen dat wel competitie spelen en niet trainen geen goede combinatie is en zullen bij de competitiespelers peilen op welke ochtend(en) van 07:00 tot 08:30 zij willen trainen. Op basis van die peiling proberen we een ruimte te huren waar onze voorkeur vanzelfsprekend naar Hoge Veld gaat. Vervolgens worden de competitiespelers separaat ingelicht over welke ochtend(en) het is geworden en waar.

Omdat de competitie doorgaat, is het niet mogelijk om de zaterdagmiddag te plannen voor het vrijspelen en helaas is het niet gelukt om de hal te reserveren op zondagmiddag. De ochtend is wel beschikbaar voor ons. Je kan nu op 5 en 12 december van 9.30 tot 13.30 uur vrij spelen. Nog niet bevestigd maar de verwachting is dat we 19 december hieraan kunnen toevoegen.

We bedanken de leden die geantwoord hebben op de enquête en hopen dat het vrij spelen toch nog in je agenda past.

De facturen voor dit seizoen zijn verstuurd. Helaas is er toch een storende fout in geslopen: op de factuur staat seizoen 2020-2021, maar dit moet natuurlijk 2021-2022 zijn. Onze excuses voor de verwarring die hierover is ontstaan.

Heb je vragen over je factuur, stuur ze dan naar penningmeester@bcdkc.nl. Heb je andere vragen, dan kun je die stellen in een e-mail naar bestuur@bcdkc.nl.

Tot slot, we kunnen het niet genoeg benadrukken: heb je klachten, blijf thuis en laat je testen!

Blijf gezond,

het bestuur.