BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Geslaagde Bamito FUNdag bij Dunlop-DKC

Covid19

Het is inmiddels alweer anderhalve week geleden dat we de Bamito FUNdag bij Dunlop-DKC hebben gehouden. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om nog even terug te blikken op een zeer geslaagde dag. 

We willen ook graag alle deelnemers bedanken, want dit was nooit mogelijk geweest zonder zo’n mooie opkomst (c.a. 70 deelnemers).

De dag begon met een gezamenlijke warming-up om iedereen alvast in de stemming te brengen. Daarna werd iedereen onder leiding van Robbert in groepjes ingedeeld en kon de FUNdag echt beginnen.

Gedurende de speelrondes gingen de groepjes verschillende spelletjes af en leerde ze zo op speelse wijze kennis maken met de badmintonsport.

Als kers op de taart werd deze Bamitodag afgesloten met een mooie demonstratiewedstrijd tussen Dennis en Bradley, waarbij te zien was hoe badminton er op competitief niveau aan toe gaat.


Was je ook bij deze leuke dag aanwezig en wil je graag leren badmintonnen?

Of twijfel je nog of badminton iets voor jou is, of wil je gewoon eens een keertje een kijkje komen nemen bij een van onze trainingen, check dan nu onze actie voor gratis proeflidmaatschap.

Deze actie loopt van 19 maart t/m 9 april 2022. Je kunt je opgeven voor de woensdagmiddag (15:30-17:00) of de zaterdagochtend (10:00-11:30) Scan de QR code en vul het online inschrijfformulier in. Let op: Vul onder het kopje ‘aanmelding’, ‘B – 4 weken proeflidmaatschap’ in en vul bij opmerkingen de code: ‘Bamito Actie’ in.

Tot slot willen we jullie wijzen op de leuke foto’s die gedurende de FUNdag zijn gemaakt en helemaal onderaan het album is met dank aan Ashton nog een mooie videomontage van de dag te vinden.

Kijk hier voor alle foto's!

Kijk hier voor de video montage van Ashton!