BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dunlop DKC en VANDEKOLK Hypotheken samen verder

Covid19

Op de finaledag van het landskampioenschap seizoen 2021/2022 in Den Haag hebben VANDEKOLK Hypotheken en Dunlop DKC een sponsorovereenkomst afgesloten. De hoofdsponsoring gaat het eerste team van Dunlop DKC in de eredivisie versterken en de door DKC georganiseerde toernooien ondersteunen.

Met het sluiten van deze meerjarige overeenkomst gaat Dunlop DKC de ambities van talentontwikkeling en het behalen van het landskampioenschap een nieuwe impuls geven en krijgt het technisch beleid voor de langere termijn een bredere basis.

VANDEKOLK Hypotheken is geen onbekende in de badmintonwereld en is al jaren actief als sponsor en pleitbezorger van het ontwikkelen en behouden van talent van Nederlandse bodem. In de persoon van badmintonliefhebber Jaap van de Kolk, oprichter en naamgever van het bedrijf, is VANDEKOLK Hypotheken zichtbaar bij elke topwedstrijd. VANDEKOLK Hypotheken verleent diensten op het gebied van hypotheken en aanverwante producten met daarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en helderheid altijd hoog in het vaandel.

Voorzitter Hoo Gie Tan van Dunlop DKC is zeer verheugd met deze samenwerking. “De gesprekken liepen al langer en de relatie met Jaap is zeer prettig. Nu we deze overeenkomst hebben kunnen afronden zie ik er naar uit om talentontwikkeling bij DKC verder vorm te geven en onze successen samen met Jaap te vieren.”

 

fiead