BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Ook Baan en Kruijt verlengen

Marlies

Het vlaggenschip van Dunlop DKC begint steeds meer vorm te krijgen nu ook Marlies Baan en Michiel Kruijt hun contract hebben verlengd.

Deze twee steunpilaren betekenen veel voor de vereniging en haar achterban, als publiekstrekkers maar ook zeker als wedstrijdspelers waar Dunlop DKC altijd op kan rekenen als het er op aan komt.

Marlies Baan (23) kwam in 2014 al in het tweede team van Dunlop DKC spelen en het daaropvolgende seizoen werd ze meteen al een vaste waarde in de Haagse hoofdmacht. Sindsdien is Baan niet meer weg te denken uit de damesdubbel en damessingel van het eerste team van Dunlop DKC en ook komend seizoen is zij dus in sporthal Hoge Veld te bewonderen. Al jaren weet Baan een positieve bijdrage aan het team te leveren door met veel inzet spannende wedstrijden in haar voordeel te beslechten.

Michiel

De inmiddels “bij het meubilair” behorende Michiel Kruijt (35) is al vele jaren een gewilde trofee voor menig concurrent maar speelt nu al sinds 2013 voor Dunlop DKC en dat blijft hij ook doen in seizoen 2022-2023. In al die seizoenen in de eredivisie behaalde Kruijt een ongekend moyenne. Hij combineert de verschillende onderdelen zonder moeite met uitmuntende resultaten en is daarnaast bedreven in het begeleiden van talentvolle jonge spelers aan zijn zijde. Kortom, Dunlop DKC en Kruijt gedijen goed met elkaar. De contractverlenging was dan ook een wens van beide partijen en daarmee snel beklonken. Met deze verlengingen zijn we er nog niet, binnenkort meer nieuws! Hou onze website in de gaten voor nieuws en het speelschema voor het komende seizoen.

Jelle de Keijzer