BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Aankondiging: BC DKC - BC Victoria

TeamfotoAanstaande zondag 31 oktober (13.00 uur) staat alweer de zesde competitiewedstrijd van DKC 1 op het programma. Dit maal zal de ploeg van trainer Roy Calbo het in ’t Zandje opnemen tegen BC Victoria. De Limburgse tegenstanders beschikken over een goed team met onder andere Robert Kwee, Quintus Thies en Thamar Peters. Maar DKC is alles behalve kansloos en zal strijden voor zoveel mogelijk punten. 

Op dit moment staat DKC met twaalf punten op een achtste plek in de Eredivisie. BC Victoria staat daar, met zeven punten, één plek onder . De Limburgers hebben echter één wedstrijd minder gespeeld en topploegen Duinwijck en Van Zundert VELO al als tegenstanders gehad. Victoria wist de andere twee wedstrijden tegen Roosterse BC en BC Smashing te winnen met 5-3 en 6-2.

 

DKC heeft inmiddels twaalf punten verdiend en dat geeft vertrouwen. Zo wist de Haagse ploeg twee punten te pakken bij BC Amersfoort (2-6) en afgelopen wedstrijd werd zelfs één punt gepakt van huidig landskampioen Van Zundert VELO. Ruben Wijers bleek de sterkste in duel met Dennis van Daalen de Jel. Daarnaast heeft de Haagse ploeg met 6-2 gewonnen van concurrent TFS’57.

Aanstaande zondag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma zonder dat er andere teams van DKC aan het spelen zijn. Sporthal ’t Zandje staat dus helemaal in het teken van de Eredivisie. We roepen daarom alle fans op weer in volle getallen aanwezig te zijn en Robbert, Ruben, Bouke, Veerle, Kimberly en Tak Ling naar de overwinning te schreeuwen!

BC DKC – BC Victoria zondag 31 oktober om 13.00 uur in sporthal ’t Zandje, Den Haag.

Spelers BC DKC: Robbert de Keijzer, Ruben Wijers, Bouke van Bergen Bravenboer, Veerle Wijers, Tak Ling Lam en Kimberly Gardien.
Coaches: Roy Calbo en Leonard van Velzen.

Spelers BC Victoria: Robert Kwee, Quintus Thies, Ben Maes, Marcelino Gunawan,Stephen Foster, Jurgen van Leeuwen, Bob Koster, Thamar Peters,Meta Knuth, Jessie van Wijk en Lieke Maes.
Coach: Maurice Breuer.