BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Verslag RJC Toernooi BC MIX

RJC

Het hele weekend hebben 18 DKC-spelers gestreden om de prijzen. Zaterdag werd er gespeeld door 6 spelers in Onder 9 en 2 spelers Onder 11. Voor allemaal het eerste toernooi. Ze hebben in ieder geval veel plezier gemaakt met elkaar en hebben heel veel geleerd. De vele toeschouwers hebben ook genoten van het spel van de allerkleinsten.

In Onder 13 speelde Nienke vd Werf. Helaas moest zij in de halve finale van het enkelspel de wedstrijd staken. Na een verkeerde beweging kon zij in de halve finale niet meer verder spelen. Hopelijk zal zij niet al te veel last hebben van deze blessure. Heel veel beterschap.

Na een paar hele mooie wedstrijden werden ook nog een paar DKC leden gehuldigd omdat zij in de prijzen vielen. Voor Lex Schwartz meisjes enkel Onder 17 een 2e plaats en een 2e plaats in het gemengddubbel met Kyan Vriens. Sem Schwartz en Dion Hijdra werden in de Onder 19 na een spannende finale in het gemengddubbel 1e.

Ook door de spelers die niet in de prijzen zijn gevallen werden er mooie partijen gespeeld. Er werd hard gewerkt en mooie wedstrijden gespeeld. En ook voor deze spelers geldt dat ze veel hebben geleerd.

Met elkaar een heel mooi weekend gehad en op naar het volgende RJC-toernooi in Delft op 26 en 27 november.