BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Afscheid van een DKC-icoon

Howard

Met groot verdriet moeten we jullie informeren dat onze oud-voorzitter, ere-lid en tot het laatst toe trouwe DKC-supporter, Howard van Muijen, woensdagochtend 31 juli is overleden.

Hoewel het verlies groot is, zijn we ook dankbaar dat hem een lang ziekbed bespaard is gebleven.

Howard van Muijen heeft gedurende decennia enorm veel voor DKC betekend. Zijn betrokkenheid begon bij de stencilmachine en al snel vervulde hij de rol van secretaris/penningmeester, waarna hij maar liefst 19 jaar voorzitter was. Onder zijn voorzitterschap groeide onze vereniging in het voormalige thuishonk 't Zandje uit tot een volwaardige club. Hij kon zo uit zijn mouw schudden wie er allemaal betrokken waren bij de memorabele momenten uit onze clubgeschiedenis.

Na zijn bestuurlijke periode bleef Howard als donateur en trouwe supporter nauw betrokken bij onze club. Veel huidige leden kennen Howard dan ook goed, aangezien hij bijna geen wedstrijd miste. Zeker in de afgelopen seizoenen was hij na het gemis van zijn vrouw Janny vaak aanwezig, zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

Na zijn afscheid als DKC-voorzitter is Howard onder andere geëerd met de zilveren districts-penning van de NBB en de stadsmedaille van de gemeente Den Haag.

We zullen Howard blijven herinneren als een DKC-icoon, onder andere door ons jaarlijkse onderlinge toernooi: het Howard van Muijen Clubtoernooi.

Howard's afscheidsdienst is vrijdag 9 augustus om 15:00 uur in het crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag. De rouwkaart vind je hier. Ben je nog op vakantie en wil je de dienst toch bijwonen, dan biedt de live stream je deze mogelijkheid.