BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC trapt jeugdcompetitie seizoen af met oefendag

Karel

Zaterdag 7 september heeft de jeugd van DKC het competitie seizoen 2024-2025 gezamenlijk met trainers en ouders afgetrapt op de competitie oefendag.

Alle Dunlop DKC jeugd en hun ouders waren uitgenodigd zaterdag mee te doen. Het werd een drukte van jewelste want zowel onze woensdagjeugd als zaterdagjeugd gaven gehoor als ook heel veel enthousiaste ouders.

Zo leuk om te zien dat een initiatief dat we vorig jaar met succes hebben ingevoerd zo mooi uitpakt. Ook gaaf dat tussen alle drukte door onze mini’s gewoon hun gebruikelijke ochtend bij juf Annie doorliepen. Goed om te zien dat al die spelers en ouders elders in de zaal niet de aandacht kregen van onze kleinste leden en gewoon met hun oefeningen doorgingen.

Ook dit jaar gaf onze kantine commissie uitleg hoe we samen bij toerbeurt voor een leuk seizoen zorgen en de kantine openen, bemensen, netjes houden en weer sluiten.

In de zaal moet er natuurlijk ook van alles gebeuren zoals het opbouwen van de speelnetten en het regelen van banken en tel meubilair.

En dan is er natuurlijk nog het spelletje zelf. Hoe gaat dat eigenlijk? Wie speelt er tegen wie en waar vul je de uitslagen op in? Gelukkig heeft onze jeugdcommissie inmiddels voor het tweede seizoen een mega mooi competitie boekje gedeeld waarin alles nog eens uitgelegd wordt.

Samen kijken we tevreden terug op een zeer geslaagde dag waarbij heel veel geleerd is!