BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dunlop DKC - BC Amersfoort 5-3

DKC Dropshot

Zaterdagavond heeft onze hoofdmacht in de thuiswedstrijd tegen BC Amersfoort de gedeeld 2e plaats in de eredivisiecompetitie weten te heroveren met een prima 5-3 uitslag.

Een mooi resultaat als je mee weegt dat alleen Chloe Tsai van de dames uit onze hoofdmacht acte de préséance kon geven . Gelukkig waren de heren op één na wel pressent.

Een woord van dank is zeker op zijn plaats voor onze invaldames die vochten voor wat ze waard waren. Het scheelde niet veel of we hadden er nog een puntje bij gesprokkeld in de dames dubbel die in 3 sets werd gespeeld.

Dat laatste gold zeker ook voor de enkel van Chloe die wederom een spannende 3 setter neer wist te zetten. Dit keert als eerste dame. De volgende keer valt het kwartje onze kant op let maar op!

Joran moest zeker in de eerste set tegen Angus alle zeilen bij zetten maar na 21-19 domineerde Joran in de 2e set.

Onze Nestor bij de heren Michiel moest even op gang komen in zijn enkel maar na ettelijke bespanningen aan diggelen geslagen te hebben liet Chiel zich gelukkig de kaas niet van het brood eten en pakte overtuigend de 2e en 3e set. Het zou zo maar kunnen dat het aantal bespanningen dat er door ging op de live stream terug te kijken is. 😂

Tot slot een woord van dank aan Charissa en Liselotte voor jullie inzet! 😘