BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Foto's Familietoernooi online

SAM_0223Zaterdag 27 november vond het jaarlijkse familietoernooi plaats in sporthal ’t Zandje. ’s Ochtends vroeg werd er gestart met 50 deelnemers. Deze waren verdeeld in 5 poules zodat het allemaal eerlijke wedstrijden zouden worden. De wedstrijden duurden 15 minuten dus je kon veel punten bij elkaar sprokkelen. Iedereen van jong tot oud deed zijn best om te winnen. Opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vaders en moeders er liep van alles wat rond in de zaal.

Na een ochtend hard gesport te hebben stond er boven in de kantine een overheerlijke lunch klaar, na allemaal wat soep en broodjes te hebben gegeten was het tijd voor de laatste paar rondes en dan was er eindelijk bekend wie de winnaars van vandaag waren.

Om 13.00 uur was nagenoeg iedereen klaar maar toen kwam er onverwacht bezoek, Sinterklaas kwam binnen met twee Zwarte Pieten. Natuurlijk hadden ze ook cadeautjes mee dus moesten we mee naar de kantine want die moesten uitgepakt worden. Boven aangekomen gingen alle kids in een kring om Sinterklaas heen zitten, waarna Sinterklaas omstebeurt de kinderen bij zich riep om een kort verhaaltje te vertellen en een kado te geven.

Voor de foto’s van het toernooi en het bezoek van Sinterklaas KLIK HIER! De kwaliteit van de foto's is niet heel goed, maar het geeft wel een beeld van de leuke dag!

De winnaars:

 

1ste plaats

2de plaats

Poule 1

Sarah van Coevorden

Alyssa Be

Poule 2

Eline van Bronckhorst

Rogier Ketwaru

Poule 3

Alyssa Tirtosentono

Tristan van der Kooij

Poule 4

Kiona van der Werf

Daniele van der Kooij

Poule 5

Terry Janssen

Maarten Sitters