BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Poll gewijzigd: Meest fanatieke DKC-supporter

 PowerbladelineBegin november is DKC een poll gestart voor de meest luidruchtige DKC-fan. De winnaar van deze poll wint aan het einde van het Eredivisieseizoen een gratis Carltonracket naar keuze, beschikbaargesteld door Peter Blommaert. De badmintonbond heeft echter een regel ingesteld waardoor we iets minder luidruchtig kunnen zijn. Daarom hebben we de poll gewijzigd in meest fanieke D-sider. Wie is het meest in de ban van team 1 en verdient dat racket voor zijn of haar 'D-sideschap'? Stem op de poll rechts in beeld op de frontpage.

Nieuwe regel
Badminton Nederland liet het volgende weten: 'de LCW heeft op 30 november 2010 besloten, na hierover ook de meningen van de Eredivisieverenigingen gehoord te hebben, dat de referee bevoegd is in te grijpen indien het publiek dusdanig veel lawaai maakt dat een speler er last van heeft bij het spelen van de wedstrijd of dat een wedstrijdfunctionaris er last van heeft bij het uitvoeren van de taken. Deze bevoegdheid geldt t/m tot het einde van het competitieseizoen 2010/2011, waarna een evaluatie plaats vindt.'

Beperkte plaatsen
Helaas zal je merken dat er maar een beperkt aantal mensen in de lijst kunnen staan. Als je vindt dat iemand anders de meest fanatieke D-sider is, kan je zijn of haar naam mailen naar redactie@bcdkc.nl.