BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Van Delft naar Marokko op de fiets

TanjaLieve familie, vrienden en bekenden,

De meesten van jullie weten dat ik deze zomer een grote fietstocht ga maken. En als je het nog niet wist, dan weet je het nu. Vandaag, 25 juli 2011, is het zover, ik vertrek op de fiets richting Marokko. Een nogal ambitieus plan, maar ik heb er erg veel zin in. Ik ga vooral voor het reizen zelf, voor het onderweg zijn. Ik ga proberen een reisblog bij te houden; mocht je me willen volgen of af en toe eens wat foto's willen bekijken, hier is de link:
http://delft-marokko-op-de-fiets.reismee.nl    Lees verder

Ik denk dat ik eens per week of per 2 weken een verslagje zal schrijven en foto's zal bijvoegen. Het plan is eind oktober in Marokko te arriveren, en daar dan de eerste 2 weken van november rond te fietsen.

Hartelijke groet,

Tanja van den Elsken

Mappa_MondoDKC ondersteunt het Mappa Mondo huis in Rijswijk met diverse acties. De Mappa Mondo huizen zijn bedoeld voor de (tijdelijke) opvang van ernstig zieke kinderen en zijn opgezet door het Rode Kruis. Bij DKC is het idee ontstaan om Tanja te sponsoren en de opbrengst te bestemmen voor het Mappa Mondo huis. Meer informatie hierover volgt binnenkort.