BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

(Ver)Koop Fles(sen) Cava en steun DKC!!

 

masfiDKC heeft in de lijn van maatschappelijk verantwoord verenigen (MVV) gezocht naar een samenwerkingsverband met de plaatselijke wijnhandel. Wij hebben Bramasole wijnen benaderd voor een eindejaarsactie. Jeroen de Zeeuw (eigenaar van Bramasole wijnen) was direct enthousiast en heeft aangegeven graag zijn medewerking te verlenen aan onze actie.


DKC mag onderstaande heerlijke Cava afnemen tegen inkoopprijs en voor een mooie prijs verkopen. De winst per fles komt geheel ten faveure van DKC! Mooier kan niet! Wij willen dan ook iedereen vragen hun omgeving te polsen of er mensen zijn die interesse hebben om de aanschaf van DE favoriete eindejaarsdrank te combineren met de steun aan een goed doel, te weten ons aller DKC! Vergeet daarnaast uiteraard jezelf niet te trakteren op deze heerlijke alcoholische versnapering!

Wij stellen u voor aan de overheerlijke:

Mas Fi Brut Catalunya Cava

Het moeder bedrijf Cavas Masachs bestaat ruim 100 jaar, maar werd in 1977 nieuw leven ingeblazen door Josep en Joan Masachs. Het domein is gelegen op zo'n 40 kilometer ten zuiden van Barcelona en wordt beschermd tegen de koude noordelijke winden door het Montserrat gebergt. De wijn wordt gemaakt van de druivensoorten Xarel-lo, Macabeo, Parellada en wordt gemaakt op dezelfde manier als Champagne. Het is een levendige, elegante en evenwichtige wijn. Verfrissend, iets citrus, mooie mousse en iets bloemig. Een heerlijk aperitief om de feestdagen mee door te komen.

HELP DKC AAN EEN FANTASTISCHE START VAN 2012 EN SCHROOM NIET MEERDERE FLESSEN TE (VER)KOPEN!!!

Verkoopprijs per fles: € 10,-
Sluitingsdatum voor bestellingen: 24 december 2011
Bestelling af te halen in Drop-Inn (datum en tijden volgen)
Plaats je bestelling bij champagne@bcdkc.nl