BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC Badmintonweken: kom langs in september!

BadmintonDe hele maand september kan jong en oud gratis kennismaken met badminton bij badmintonclub DKC. De gezellige club uit Den Haag biedt trainingen aan op elke niveau en heeft twee avonden waarop men vrij kan spelen. De hele maand september staan er extra vrijwilligers voor u klaar in sporthal Hoge Veld en sporthal 't Zandje.

Week van het badminton

Van 18 t/m 23 september vindt de nationale 'Week van het badminton' plaats. DKC organiseert tijdens deze week een aantal bijzondere activiteiten. Neem bijvoorbeeld de Yonex Kids Games op woensdag 19 september. Kinderen zijn welkom vanaf 15.30 uur om samen met onze jeugdleden allerlei leuke badmintonspelvormen te beoefenen.

Spectaculaire open dag

Op zaterdag 29 september worden de DKC Badmintonweken afgesloten met een bijzondere open dag. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt er een vriendjes- en vriendinnetjestoernooi plaats, waarbij jeugdleden en niet jeugdleden samen wedstrijden gaan spelen. Deze dag eindigt met een spectaculaire clinic van badmintontoppers uit het eerste team van BC DKC. Onder andere Dennis van Daalen de Jel, Ginny Severien, Mark Caljouw en Thomas Wijers laten hun badmintonkunsten zien. Iedereen is welkom!

10-slagentraining

Voor volwassenen biedt DKC ook veel speelmogelijkheden. De hele maand september staan de deuren van DKC open voor geïnteresseerden. Op dinsdagavond kan tussen 20.00 en 23.00 uur vrijgespeeld worden in sporthal Hoge Veld. Op donderdagavond kan op dezelfde tijden vrijgespeeld worden in sporthal 't Zandje. Bij voldoende animo bieden wij na afloop van de badmintonweken een tienslagentraining aan voor de beginnende badmintonner. Voor onze trainingstijden en meer informatie kijk op onze website:

www.bcdkc.nl  of op www.facebook.nl/bcdkc

Adres sporthal Hoge Veld:

Panamaplein 30, Den Haag

Adres sporthal 't Zandje:

Schimmelweg 202, Den Haag