BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Finale, bedankt!!!

Dennis RobbertWat een middag was het afgelopen zondag in onze eigen sporthal 't Zandje. Aan het begin van het seizoen hebben sommigen DKC'ers het wel ergens geroepen of geschreven, een finale of zelfs een kampioenschap behoort tot de mogelijkheden.. Vijf maanden later is het dan echt zover, we spelen met DKC op zaterdag 23 februari de finale om het landskampioenschap van Nederland!

Langs deze weg willen we iedereen die er de afgelopen wedstrijden, sommigen zelfs al het hele seizoen, waren om ons te steunen heel erg bedanken. Het spelen van deze wedstrijden geeft een ongelooflijke kick en is voor ons als spelers een hele mooie ervaring. Tot nu toe hebben we erg genoten van het seizoen en met name natuurlijk van de Play Offs. DKC heeft nu al van zich laten horen zowel op als naast de baan en daar mogen we allemaal wel een beetje trots op zijn.

Voor ons is het seizoen nog niet geslaagd, want we beseffen dat we met DKC voor nog een historisch moment kunnen gaan zorgen. Het winnen van de finale zal een hele zware opgave worden, maar we gaan ervoor en zullen voor ieder punt strijden. "Minimaal tot de max!'

We hopen jullie uiteraard allemaal weer te zien op zaterdag 23 februari in Barendrecht om met heel DKC te knokken voor die titel. Nogmaals allemaal bedankt en tot snel!!!

Team 1