BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC Bedrijventoernooi

Beker1Wil jij met je collega's een sportieve middag vol gezelligheid beleven. Geef je dan op voor het Bedrijventoernooi van Badmintonclub DKC. Er wordt in teamverband gespeeld, bestaande uit minimaal 4 personen. De partijen zijn dubbelspelen, dat houdt in dat er 2 tegen 2 wordt gespeeld. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013 in Sporthal t'Zandje in den Haag. Aan het eind van de dag kunt u genieten van een heerlijk Indisch buffet om het toernooi op een gezellige manier af te sluiten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- voor deelname met 0 tot 4 teams, voor elk team meer wordt er € 10,- extra gerekend. Interesse? Schrijf je in via: toernooicommissie@bcdkc.nl !

Voor meer informatie, lees het vervolg van dit bericht.

Details

-Organisatie
Het toernooi wordt georganiseerd door de toernooicommissie van BC DKC. De toernooicommissie bestaat uit: Dave, Hans, Nicoline

-Spelregels
Er wordt gespeeld volgens de spelregels voorgeschreven door de badminton bond. http://www.badminton.nl/badminton_spelen/beknopte_spelregels

-Teams
Er wordt in teamverband gespeeld, een team bestaat uit minimaal 4 personen (indien mogelijk 2 dames en 2 heren).

-Datum en tijd:
De toernooidatum is zaterdag 1 juni 2013.

Er wordt gespeeld van 12.00 tot 17.00 uur in sporthal 't Zandje, Schimmelweg 202, 2524 XK Den Haag. Het volledige team dient zich minimaal een kwartier van te voren te melden bij de wedstrijdtafel.

-Materiaal en kleding
Sportkleding en schone zaalschoenen zijn verplicht. Badmintonrackets en shuttles kunnen ter plaatsen geleend worden.

-Prijzen
Voor het winnende team is een wisseltrofee beschikbaar gesteld.

-Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- voor deelname met 0 tot 4 teams, voor elk team meer wordt € 10,- gevraagd met een maximum van € 100,-.

Rekenvoorbeeld: ingeschreven met 7 teams betaalt u € 50,- + (3x € 10,-) = € 80,-. Ingeschreven met 12 teams betaalt u € 50,- + (8x €10,-) = € 130,- > wordt € 100,- zijnde het maximum. Voor 19 mei teruggetrokken teams worden niet verrekend, later teruggetrokken teams geven geen restitutie maar later opgegeven teams leveren wel nacalculatie op. het inschrijfgeld voor het Indisch buffet bedraagt € 12,50 per persoon. De inschrijver is verplicht tot betaling.

Wij hopen u en uw collega's op 1 juni te zien bij het DKC Bedrijventoernooi

m.v.g.
De DKC toernooicommissie