BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Komend weekend RSK Zuid-West 2013 bij BC DKC

logo haags goudZoals op 8 oktober j.l. voor de inschrijving van het RSK 3012 was aangekondigd, is het zover. Komend weekend de 9de en 10de november staat in het teken van de "Regio Senioren Kampioenschappen 2013".
De wedstrijden worden gespeeld in onze sporthal 't Zandje op zaterdag van 09.00 - 22.00 u en zondag van 09.00 - 16.00 uur.

Net als vorig jaar een goed bezet toernooi met de aanwezigheid van Eredivisie spelers van onder andere Zundert Velo, TFS Barendrecht en uiteraard spelers van ons eigen eerste team. In de categorie 1 gaan Dennis van Dalen de Jel en Soraya de Visch Eibergen proberen hun titel te prolongeren.

Kom allen je clubgenoten aanmoedigen onder een genot van een lekker hapje en drankje die in de kantine van DKC de "Drop Inn" te verkrijgen zijn. Voor alle spelers zal Peter Regeer ook aanwezig zijn met zijn badmintonshop voor o.a. het bespannen van rackets en de verkoop van badmintonartikelen.

Zien wie wanneer speelt? Zie: Regio Seniorenkampioenschappen Zuid-West 2013
DKC heeft het keurmerk "Haags Goud". Dit is een keurmerk dat door de Den Haag Topsport is uitgereikt aan 12 topsport verenigingen die op verschillende vlakken bijdragen aan de kwaliteit van het topsportklimaat in Den Haag. Zij weten onder andere op goede wijze breedte- en topsport te combineren, waardoor zij een belangrijke bijdrage leveren aan de promotie van Den Haag als sportstad. De Haags Goud verenigingen zijn: ADO Den Haag (vrouwen voetbal), Haag Atletiek, Hellas (handbal), HDM en HGC (beide Hockey), AdoLakers (honk- en softbal), BC DKC (badminton), HRC (rugby), Racing Club (zwemmen), Koryo (taekwondo), Lu Gia Jen( judo) en Beach Team The Hague (beach volleybal). Deze verenigingen zorgen ervoor dat wekelijks ca. 10.000 Hagenaars sporten in verschillende takken van sport. De ambities van de voorzitters van deze verenigingen zijn hoog; zij willen in hun eigen tak van sport het hoogst haalbare bereiken, waarbij zij de voordelen zien om daar waar mogelijk kennis en expertise te bundelen met de collega verenigingen. Gezamenlijk treden zij naar buiten en geven Den Haag een meer herkenbaar topsportgezicht. Vanuit deze gezamenlijke gedachte is de doelstelling vanuit de Haags Goud verenigingen praktisch en doeltreffend geformuleerd: wij willen ervoor zorgen dat Den Haag sportstad nummer 1 van Nederland wordt.