BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Nieuwjaarsreceptie, uitwedstrijd en feest!

ProostBeste DKC'ers,

Kerst is nog maar net voorbij, en menigeen zal nog aan het bijkomen zijn van het vele eten en drinken. Langzaam werken we toe naar Oud en Nieuw, maar de DKC kijkt stiekem al naar zaterdag 4 januari. Waarom dan wel?

Op die dag vindt in onze gloednieuwe kantine namelijk de traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats. Van 14.00 tot 16.30 uur kan iedereen elkaar onder het genot van een glaasje champagne en een verdwaalde oliebol een gelukkig 2014 wensen.

Maar dat is niet alles! Aansluitend speelt team 1 om 18.00 uur een uitwedstrijd tegen TFS in Barendrecht. Het plan is om direct na afloop van de receptie met z'n allen met een bus die kant op te gaan. Nadat we ons vlaggenschip hopelijk naar een mooie overwinning hebben geschreeuwd, keren we weer terug naar de katine waar er nog een knallend feestje wordt gehouden tot in de kleine uurtjes. Het feest zal, afhankelijk van de eindtijd van de wedstrijd, ongeveer rond 22.00 uur beginnen.

Mocht je mee willen naar Barendrecht kun je je z.s.m. inschrijven door een mailtje te sturen naar dsidedkc@gmail.com. Vermeld daarin je naam en met hoeveel personen je mee wilt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bedragen de kosten ongeveer tussen de 10 en 15 euro per persoon (inclusief drankje tijdens het feestje). Graag van tevoren in de kantine betalen.

Laten we er met z'n allen een spetterend begin van 2014 van maken! Tot 4 januari!

Groetjes van de D-side