BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Data play-offs voor BC DKC bekend

De badmintonners van BC DKC uit Den Haag hebben voor het tweede achtereenvolgende seizoen de play-offs van de Carlton Eredivisie bereikt. In de halve finale stuit de nummer vier van de eindrangschikking op nummer één en 'buurman' Van Zundert/VELO uit Wateringen. Deze derby staat altijd garant voor een hoop spanning en emotie. Dat zal alleen maar meer worden, aangezien er een plek in de play-off finale op het spel staat. DKC en VELO treffen elkaar op de volgende dagen:

Donderdag 6 februari: DKC – VELOTeamfoto-3-DKC-2
Locatie: sporthal 't Zandje in Den Haag. Aanvang: 20.15 uur.

Zaterdag 8 februari: VELO – DKC
Locatie: Velohal in Wateringen. Aanvang: 14.00 uur.

 

De ploeg die als eerste negen punten behaald, gaat door naar de finale. Mochten beide wedstrijden in 4-4 eindigen, wordt er een 'golden game' gespeeld. Dat is één game van een gemengd dubbel, waarbij de coaches vrij zijn in de samenstelling. Het team dat die game wint, gaat naar de eindstrijd op zaterdag 22 februari in Den Bosch.

De andere halve finale gaat tussen de nummers twee en drie van de ranglijst: respectievelijk BV Almere en regerend landskampioen BC Amersfoort. Ook deze teams spelen twee keer tegen elkaar in de week van 3 tot en met 9 februari. De exacte data moeten nog worden vastgesteld.