BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

10 keer slagentraining BC DKC

BadmintonpromobanVanaf dinsdag 28 oktober aanstaande zal DKC weer 10 keer een slagentraining aanbieden!

Vind je het leuk om te badmintonnen en wil je goed van start gaan door de basisslagen te leren kennen? Of ben je al een tijdje bezig met badminton, maar heb je toch nog behoefte aan een training over de juiste badmintontechnieken? Dan is deze training wat voor jou!

De 10 keer slagentraining zal 2 keer in het seizoen aangeboden worden: in de periode van eind oktober tot begin januari en van eind maart tot begin juni. De training wordt verzorgd door Hans Macare. Zoals de naam al enigszins verklapt, kun je 10 weken lang 1 uur trainen, waarbij je de basisslagen van badminton leert: de service, de forehand, de backhand, de drop, de clear, etc.

Hieronder de informatie op een rijtje die voor jou van belang is:

Wat?
10 keer een slagentraining

Waar?
Sporthal Hogeveld, Panamaplein 30 in Den Haag

Wanneer?
De eerste trainingsperiode is van dinsdag 28 oktober tot en met dinsdag 6 januari van 20:00 - 21:00 uur.
De tweede trainingsperiode is van dinsdag 31 maart tot en met dinsdag 2 juni van 20:00 – 21:00 uur.

Voor wie?
(Beginnende) seniorenspelers die kennis willen maken met de basisslagen van het badmintonspel. Dus ook voor al badmintonnende mensen die vrienden, familie, kennissen etc. hebben die graag mee willen doen!

Kosten?
Als je lid bent van DKC is de 10 keer slagentraining gratis. Als je geen lid bent van DKC, maar je wilt wel graag meedoen aan de training, vragen wij je een strippenkaart (10x badminton) te kopen t.w.v. €90,-.

Meld jou of een vriend/familielid aan door een email met je gegevens te sturen naar tcbcdkc@gmail.com, dan zien we je dinsdag 28 oktober graag in de hal!