BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Eindejaarsactie Bramasole wijnen!

CavaDKC heeft in de lijn van maatschappelijk verantwoord verenigen (MVV) gezocht naar een samenwerkingsverband met de plaatselijke wijnhandel. Wij hebben Bramasole wijnen benaderd voor een eindejaarsactie. Jeroen de Zeeuw (eigenaar van Bramasole wijnen) was direct enthousiast en heeft aangegeven graag zijn medewerking te verlenen aan onze actie.

DKC mag onderstaande heerlijke Cava afnemen tegen inkoopprijs en voor een mooie prijs verkopen. De winst per fles komt geheel ten faveure van DKC! Mooier kan niet! Wij willen dan ook iedereen vragen hun omgeving te polsen of er mensen zijn die interesse hebben om de aanschaf van DE favoriete eindejaarsdrank te combineren met de steun aan een goed doel, te weten ons aller DKC! Ga je oud en nieuw bij anderen vieren, of heb je een (nieuwjaars)borrel op het werk, met je VVE, of andere contacten? Biedt dan aan de drank te verzorgen! Vergeet ten slotte uiteraard jezelf niet te trakteren op deze heerlijke alcoholische versnapering...

 

Wij stellen u voor aan de overheerlijke:

Mas Montcau Brut Nature Cava wordt gemaakt van de druivensoorten Xarel-lo, Macabeo en Parellada en wordt gemaakt op dezelfde manier als Champagne. Het is een elegante, droge mousserende wijn. De smaak valt als volgt te omschrijven: mooi strak in de smaak, een fijne mousse, frisheid en spanning, aangename bitters, lekker droog. Hij heeft krachtige geur, met aangename gisten, wit fruit en appel, heerlijk breed.

HELP DKC AAN EEN FANTASTISCHE START VAN 2015 EN SCHROOM NIET MEERDERE FLESSEN TE (VER)KOPEN!!!

Verkoopprijs per fles: € 10,-
Sluitingsdatum voor bestellingen: 1 december 2014
NB: Bestellingen worden elke vrijdag bij Bramasole geplaatst, waarna deze vanaf de daarop volgende donderdag in de Drop Inn op te halen is.

Plaats je bestelling bij: jlldekeijzer@gmail.com