BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Dankwoord Ellen Ruimschotel namens team 1

Ellen Ruimschotel namens team 1:

EllenZaterdag 21 februari 2015, een historisch dag die ik, en velen met mij, nooit zullen vergeten. DKC wordt landskampioen! Dit alles speelde af in Den Bosch in een ambiance waar nog lang over na gesproken zal worden. Om deze sfeer en uitstraling te creëren hebben ontzettend veel mensen hun steentje bijgedragen. En deze mensen wil ik graag bedanken. Helaas, nou ja dat is maar betrekkelijk, was het voor mij niet meer mogelijk om deze woorden op zaterdag uit te spreken. Na het slaan van het winnende punt brak het feest los en waren woorden niet meer te horen en ook niet meer nodig.

Toch wil ik graag een aantal mensen en organisaties bedanken en hoop dat het via deze weg hen bereikt. De fotografen: in het bijzonder onze eigen Nicoline Heekelaar, René Lagerwaard en de velen anderen die aanwezig waren. De schrijvende pers, Ronald Mooiman dank voor je grote inzet.

 

Badminton Nederland: de wedstrijdorganisatie onder leiding van Ben Lageweg en John op het Veld en alle scheidsrechters en lijnrechters. Paul Kleijn die er onder andere voor gezorgd heeft dat onze D side alle mogelijke ruimte kreeg om acties te organiseren. Maasport Sport & Events, Yvonne van Zaanen dank voor het realiseren van onze wensen en een warm welkom. Ook dank ik de BCH en BBF. De NOS die een mooie reportage heeft gemaakt.

Als laatste wil ik alle supporters van Duinwijck en DKC bedanken en alle belangstellenden die aanwezig waren in de Maaspoort. Maar ook de volgers die ons via live stream en app vanuit alle hoeken en gaten hebben gevolgd.

Ik kan het niet laten een speciaal dankwoord uit te spreken voor de D-side van DKC, echt onze 12e man, jullie waren geweldig! Dank aan allen die via de app, facebook, mail, sms, telefoon mij berichten hebben gestuurd.

Als laatste wil ik met jullie delen een mail die ik ontving van DKC wat mij ontroerde en persoonlijk raakt, ik kan hier maar één ding over zeggen: Individueel ben ik klein, samen zijn wij groots