BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC’ers succesvol op NJK in Tilburg

Het was weer super spannend afgelopen weekend tijdens het Nederlands Jeugd Kampioenschap in Tilburg. In totaal waren er 252 inschrijvingen waarvan de 15 DKC ers: Kiona v.d. Werf, Tommy Liu, Claudia Huster, Jessica Huster, Andy Buijk, Alyssa Tirtosentono, Teun de Mast, Charissa Kuiper, toekomstig mister DKC Joran Kweekel, Nick Blankvoort, Koen Baan, Marlies Baan en Alida Chen, Karlijn van der Lee en Yoeri Panhuis.

NJK2015

Prijswinnaars zijn: tweede plaats jongens dubbel Andy Buijk en David Sugiharto. Alyssa is tweede in de mix, eerste in de dubbel en eerste in de singel! Charissa is tweede in de damesdubbel onder 15, Joran Kweekel is eerste in de dubbel U17, Marlies is eerste in de dames dubbel U17 en de grootste topper werd de vertrekkende Alida Chen die in alle drie de onderdelen eerste is geworden!

Eervolle vermeldingen zijn er voor Kiona, 3e in de dubbel, Andy, 3e in de singel, Nick Blankvoort 3e in de mix en Jessica Huster is 3e in de dames dubbel U17. Het was een prachtig toernooi met hele goede prestaties van de DKC'ers. Van harte gefeliciteerd!