BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Kennismaken met badminton 30 augustus!

Lijkt het je leuk om te gaan badmintonnen? In de weken na de zomervakantie is er volop gelegenheid om kennis te maken met onze sport. Op zondag 30 augustus wordt in Sportcentrum Mariahoeve (Het Kleine Loo 12, Den Haag) door verschillende badmintonverenigingen uit Den Haag en omgeving een informatief en sportief kennismakingsevenement georganiseerd. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Vanaf 13.30 uur presenteren de verschillende clubs zich tijdens een informatiemarkt in de kantine, en van 14.00 tot 15.30 uur kun je actief kennismaken met het badmintonspel tijdens een clinic door meervoudig Nederlands kampioen Koen Ridder (namens X-TRM). Neem hiervoor zelf sportkleding en -schoenen mee; rackets zijn aanwezig.Ook kun je deze middag naar echte badmintonwedstrijden kijken, want in de sporthal wordt tegelijkertijd een spannend toernooi gehouden.

In september kun je nog eens kijken hoe het er bij BC DKC aan toe gaat, op 26 september organiseren wij een open dag in het Hoge Veld!