BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Probeerbadminton

  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC Succes bij RJC van BCRS in Spijkenisse

Luke Stephens

Zaterdag 10 en zondag 11 december hebben vijf DKC jeugdleden meegestreden voor de prijzen bij het RJC van BCRS in Spijkenisse. Dit is een open jeugdtoernooi van het Regio Jeugd Circuit.

Claudia Huster, Karlijn van der Lee, Luke Stephens, Sander Bertens en Tommy Liu haalden allemaal mooie resultaten op de zaterdag en mochten dus op zondag opnieuw aantreden.

Ook zondag werd menige wedstrijd gewonnen. Tommy Liu wist samen met zijn mix partner beslag te leggen op de U19GD titel. Karlijn van der Lee wist zelfs twee eerste plaatsen te pakken in de U19. Hieronder een overzichtje van de resultaten van onze DKC kanjers die in de prijzen vielen:

Claudia Huster U19 GD 2e
  U19 ME 3e/4e
  U19 MD 3e
Tommy Liu U19 GD 1e
  U19 JD 2e
  U19 JE 3e/4e
Karlijn van der Lee U19 ME 1e
  U19 DD 1e
Sander Bertens U17 JD 2e
  U17 JE 3e/4e

Er komen nog twee RJC toernooien aan dit badmintonseizoen. Lijkt het je leuk ook eens mee te doen? Vraag advies aan je trainer of informeer eens bij de ouders van open toernooi spelende DKC jeugd. Zij kunnen er ook heel veel over vertellen. 23 december sluit de inschrijving voor het RJC bij TFS in Barendrecht al. Wacht dus niet te lang als je mee wilt doen. Het toernooi is op 7 en 8 januari 2017. Het laatste RJC is dat van Velo in Wateringen op 4 & 5 maart, mis het niet en zet het al vast in jullie agenda’s.

Foto's van het Regio Jeugd Circuit BCRS 2016
vinden jullie HIER.