BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Start van de competitie

Clubtoernooi

 

Beste competitiespelers en supporters,

 

Het Corona virus houdt ons nog steeds in de greep en toch starten we de competitie. Spelen terwijl het virus nog onder ons is en in een tijd dat de besmettingen oplopen betekent dat we naast onze gedragsregels op de baan ook ons moeten houden aan protocollen naast de baan. Deze zijn te vinden op:

https://www.badminton.nl/nieuws/competitie-spelen-in-coronatijd en https://www.badminton.nl/nieuws/badmintoncompetitie-in-coronatijd-zo-doen-we-dat

Samenvattend betekent het wat we eigenlijk al lang weten:

Heb je klachten, laat je testen en blijf thuis. 

Is de test positief, geef dat door aan de TC en je teamleden. De club zal de GGD helpen met het contact-onderzoek en indien nodig voor vervanging zorgen.

De kantine biedt ruimte aan een beperkt aantal gasten en om te zorgen dat elk team met de tegenstander een drankje kan doen, hebben we besloten de aanvangstijd van bepaalde wedstrijden te vervroegen naar 13.30:

 

  • 26-09-2020: DKC 5-LE CREDIT SPORTIF VELO 5 en DKC 6-LEIDEN BC 1

  • 31-10-2020: DKC 3-VENNEWATER T 1 en DKC 5-DROP SHOT BC 4

  • 28-11-2020: DKC3-ALMERE BV 5

  • 05-12-2020: DKC5-SCHOLLEVAAR BC 2 en DK6-RANDSTAND BC 1

  • 09-01-2021: DKC5- ASTERIX BC 2 en DKC 6-DELFT BC 2

  • 23-01-2021: DKC3-DUINWIJCK BC 5 en DKC 6-BCRS 3

Hiermee proberen we te bereiken dat bepaalde teams eerder klaar zijn en daardoor de drukte in de kantine te beperken. Houd rekening met de andere teams als die klaar zijn en maak plaats in de kantine voor ze.

Wat we hiermee ook bereiken is dat de kleedkamers minder bezet zullen zijn en waardoor beter afstand kan worden gehouden. 

 

Controleer regelmatig de link toernooi.nl voor de actuele aanvangstijden. Ook onze tegenstanders kunnen het schema wijzigen in overeenstemming met de bond.

In de hal willen we bij toerbeurten ook een Corona manager aangesteld, die er onder andere voor zorgt dat voor een eventueel contact-onderzoek de contactgegevens van de tegenstander en het publiek noteert. Je kan aan hem of haar ook vragen dat er meer kleedkamers worden geopend als dat nodig is.

De Corona manager is aangesteld om ons te houden aan de richtlijnen. Dus volg de aanwijzingen van deze persoon.

Wil je ons helpen als Corona manager, laat het ons weten!

Heb je nog vragen stel ze aan de TC via tcbcdkc@gmail.com of aan ons persoonlijk in de hal.

We hopen met zijn allen op een sportieve en vooral gezonde competitie.