BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Probeerbadminton nu bij DKC

Help je mee de probeerbadminton actie ook voor Dunlop DKC een succes te maken?

Daag familie, vrienden en bekenden uit zich in te schrijven voor de probeerbadminton actie.

Badmintonnen kan bij DKC op ieder niveau en voor alle leeftijden. Dat blijkt ook uit de opties die we bieden via de actie probeerbadminton.nu.

Of je nou jong, oud, beginnend of al gevorderd bent, via de actie heb je de kans om voor €25,- 10 weken lang les te krijgen! Bij de jeugdafdeling doen we dat aan de hand van Bamito's jeugdprogramma. Dit programma is door onze trainer ontwikkelt en DKC is daarmee ook de eerste vereniging die werkte met dit programma. Plezier staat bij ons voorop, zo kunnen de kinderen zich veilig en op een speelse wijze ontwikkelen.

Wanneer je als volwassene inschrijft hebben we niemand minder dan ex-bondscoach U19 en huidige manager opleidingen die je de fijne kneepjes leert. Ook hier staat plezier voorop, en gaan we samen voor een gezellige avond waarbij je naast lekker bewegen ook nog wat contacten op doet en wat leert!

DKC staat met open armen klaar om je wegwijs te maken op gebied van Badminton. We ontvangen je graag in onze gezellige kantine, waar regelmatig ook leuke dingen worden georganiseerd voor de leden.

Neem snel een kijkje op www.probeerbadminton.nu om te zien welke groep voor jou het beste past. Tot snel!