BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Mark wint Duinwijck JM

 

Mark_Caljouw_duiktIn het weekend van 3 en 4 september vond het eerste Junior Master toernooi van het seizoen plaats bij BC Duinwijck. Een vijftal jeugdleden van DKC heeft meegedaan. Mark Caljouw zette de beste prestatie neer door het enkelspel en het gemengddubbelspel (met Alida Chen) in de categorie onder 17 op zijn naam te schrijven. Hij verloor geen set.

Het was erg warm tijdens het toernooi in Haarlem, wat de speelomstandigheden heel zwaar maakte. Door al het vocht dat in de loop van de dag was ontstaan waren de banen zelfs glad geworden. Volgens de organisatie deden er slechts vier DKC-ers mee. Hier was Mark het niet mee eens en krastte op de wedstrijdformulieren zijn vereniging ‘nationale selectie’ door en veranderde dit in BC DKC.

Alyssa wist in de categorie onder 13 twee halve finale’s te halen. In de vrouwenenkel verloor ze van de 2e geplaatste Ella Peters en in het gemengddubbel verloor ze met haar partner Nick Blankvoort van het 1ste geplaatste paar. Bradley wist in dezelfde categorie ook twee halve finales te halen. In de herenenkel verloor hij van de 1ste geplaatse Nick van der Heyden en in het gemengddubbel verloor hij met zijn partner Jessela van Soerland van het 2e geplaatste paar. Sunny Hsieh zat in een sterke poule en wist niet verder te komen.

Oscar Hsieh speelde voor het eerst in de categorie onder 15, wat inhoud dat spelers van verschillende acedemies en de nationale selectie hieraan meedoen. Hij wist geen partijen te winnen, maar was zeker niet kansloos.

Mark Caljouw heeft in de categorie onder 17 geen game kado gegeven aan zijn tegenstanders. In het enkelspel en in het gemengddubbelspel (samen met Alida Chen) wist hij het toernooi op zijn naam te zetten.